Súgó, segítség

Videó

Helymeghatározás engedélyezése, és belépés
Profilkép beállítása
Háttérben futás engedélyezése
Szinkronizációs játék
Mozdulat vezérlés használata
Manuális vészjelzés
Vészjelzés lemondása

Gyakran ismételt kérdések

Szerződni elektronikus regisztráció útján lehetséges, ezen a link-en keresztül.

Regisztrációt követően Önnek egy díjmentes 30 napos próbaidőszakot biztosítunk. A próbaidőszak alatt bármikor lemondhatja a szolgáltatást, azt követen pedig a kiválasztott előfizetési időszakának megfelelően fizet díjat a szolgáltatásért. A 30 napos próbaidőszak után automatikusan elindul a kiválasztott előfizetési időszak.

A szolgáltatást bármikor indokolás nélkül lemondhatja ügyfélfiókján keresztül az ÁSZF 4.3-as pontja szerint.

Amennyiben a segélykérés a kivonulási területen kívülről érkezik, értesítjük a megadott értesítendő személyeket és átadjuk az intézkedést.

Amennyiben a segélykérés a kivonulási területéről érkezik, járőrt küldünk a segélykérés helyszínére, aki intézkedik a segélykéréssel kapcsolatban. Emellett értesíti a megadott értesítendő személyeket a segélykérés tényéről.

A mindenkori kivonulási terület a link-re kattintással érhető el.

Nincsennek rejtett költségek, felhasználónként Ön havi díjat fizet. A szolgáltatással kapcsolatos árak az alábbi link-re kattintva érhetők el.

Az alkalmazást a GooglePlay vagy AppStore áruházakból lehet díjmentesen letölteni.

Regisztráció/szerződéskötést követően Ön jogosulttá válik az alkalmazás és a szolgáltatás használatára. A regisztráció során megadott email címével és jelszavával be tud lépni az alkalmazásba.

A regisztrációkor megadott email cím és jelszó használatával kell bejelentkezni az alkalmazásba, majd el kell fogadni az adatkezelési tájékoztatót és az általános szerződéses feltételeket. Az alkalmazás végigvezeti Önt a szükséges beállításokon. Az alkalmazás használatához engedélyeznie kell a helymeghatározást korlátozás nélkül és Androidos eszközökön az alkalmazás háttérben futását. A szinkronizációs játékok elvégzése után az alkalmazás mozdulatvezérléssel is használható vészjelzés leadására.

Androidos telefonokon a háttérben futtatás engedélyezéséhez az alkalmazás első használatakor utasításokat adunk és bevezetjük Önt a megfelelő menüpontba, de a végrehajtani szükséges beállítás telefononként eltérő lehet. Egyes telefonoknál ez az akkukímélő mód kikapcsolását jelenti az alkalmazásra nézve.

Huawei telefonoknál további lépések is szükségesek. Nyissa meg a telefon beállításain belül: Alkalmazások / Alkalmazások, majd a képernyőn megjelenő listában keresse meg az alkalmazást és nyissa meg. A megjelenő képernyőn az "Alkalmazásindítás" opciónál kapcsolja ki az Automatikus kezelést.

A mozdulatvezérlés első használat előtti aktiválásához szükséges az Ön mobiltelefonjának szinkronizációja. Önnek un. szinkronizációs játék-ot kell teljesítenie. A vészjelző mozdulatok kivitelezésével kell a játékban lévő karaktert végig vinnie a pályán, sikeres pálya teljesítés esetén a szinkronizációs folyamat befejeződik és Ön használhatja vészjelzésre a mozdulatvezérlést. Javasoljuk a játékot havonta legalább egyszer teljesíteni, hogy a vészjelző mozdulatokat megfelelően begyakorolhassa.

Android és iOS platformokon működik.

A Felhasználó csak egy mobiltelefon készüléken használhatja egy időben az alkalmazást. Amennyiben telefoncsere miatt egy másik mobiltelefon készüléken kívánja használni az alkalmazás, úgy az Ügyél felületre belépve, a Személyes adatok menüpontban, az Új telefon hozzáadása gombra kattintva, majd az Új telefonom lett a regisztráció óta gombra kattintva tudja ezt beállítani. Ezen művelet elvégzésével a régi telefonja azonosítója törlődik a rendszerből és már csak az új telefonján tudja használni az alkalmazást. Az új telefonon az érvényes e-mail címével és jelszavával tud belépni az alkalmazásba.

Bárki, aki Önnek ismerőse, hozzátartozója és szeretne értesítendő személy lenni. Szükséges, hogy rendelkezzen email címmel és mobil számmal.

Regisztrációt követően, a felhasználói felületen jelölhet ki és módosíthat értesítendő személyeket. Az értesítendő személyeknek szükséges elfogadnia ezen státuszt és azt bármikor, indokolás nélkül lemondhatják. Az Ön felelőssége, hogy szolgáltatásához mindig hozzá legyen rendelve legalább egy értesítendő személy.

Az értesítendő személy telefonos és e-mailes értesítést kap segélykérés esetén a diszpécserközponttól. Amennyiben a segélykérés a kivonuló szolgáltatási területen kívülről érkezik, az értesítendő személy intézkedhet a 112 vagy egyéb hatóságok irányába a segélykérés ügyében.

A szolgáltatás feltétele, hogy legalább egy értesítendő személyt megadjon.

A diszpécserszolgálat telefonos értesítése mellett e-mail-t kap, amelyben egy link szerepel. A linken keresztül tájékozódik a segélykérésről, amelyben láthatja a segélykérő adatait, fotóját, valamint a segélykérő aktuális lokációját, amelyet online nyomon követhet.

Bárkit, aki Önnek ismerőse, hozzátartozója és szeretné a szolgáltatást igénybe venni. Amennyiben saját ügyfél fiókján belül rendel hozzá több felhasználót a szolgáltatáshoz, ez esetben a többi felhasználó szolgáltatási díját is Ön fizeti.

AFTER HIM! A true inspiration for the children. What are you hacking off? Is it my torso?! 'It is!' My precious torso! I saw you with those two "ladies of the evening" at Elzars. Explain that. She also liked to shut up! Why not indeed!

Example: I feel like I was mauled by Jesus. Hello, little man. I will destroy you!

I meant 'physically'. Look, perhaps you could let me work for a little food? I could clean the floors or paint a fence, or service you sexually? When the lights go out, it's nobody's business what goes on between two consenting adults.

Example: Nay, I respect and admire Harold Zoid too much to beat him to death with his own Oscar.

Hey, what kinda party is this? There's no booze and only one hooker. I'm just glad my fat, ugly mama isn't alive to see this day. Wow! A superpowers drug you can just rub onto your skin? You'd think it would be something you'd have to freebase. Well, let's just dump it in the sewer and say we delivered it. You guys realize you live in a sewer, right?

Example: Oh Leela! You're the only person I could turn to; you're the only person who ever loved me.

PUNY HUMAN NUMBER ONE, PUNY HUMAN NUMBER TWO, and Morbo's good friend, Richard Nixon. Interesting. No, wait, the other thing: tedious. All I want is to be a monkey of moderate intelligence who wears a suit… that's why I'm transferring to business school! Morbo can't understand his teleprompter because he forgot how you say that letter that's shaped like a man wearing a hat.

Example: If rubbin' frozen dirt in your crotch is wrong, hey I don't wanna be right.

That could be 'my' beautiful soul sitting naked on a couch. If I could just learn to play this stupid thing. Oh, I don't have time for this. I have to go and buy a single piece of fruit with a coupon and then return it, making people wait behind me while I complain. I'm just glad my fat, ugly mama isn't alive to see this day. For one beautiful night I knew what it was like to be a grandmother. Subjugated, yet honored. But existing is basically all I do! I never loved you.

Example: A sexy mistake. And I'd do it again!

Maybe I love you so much I love you no matter who you are pretending to be. Ah, the 'Breakfast Club' soundtrack! I can't wait til I'm old enough to feel ways about stuff! Now Fry, it's been a few years since medical school, so remind me.

Example: Disemboweling in your species: fatal or non-fatal?

We can't compete with Mom! Her company is big and evil! Ours is small and neutral! Look, everyone wants to be like Germany, but do we really have the pure strength of 'will'? I just told you! You've killed me!

Example: But, like most politicians, he promised more than he could deliver.

I don't know what you did, Fry, but once again, you screwed up! Now all the planets are gonna start cracking wise about our mamas. Well, let's just dump it in the sewer and say we delivered it.

Example: Have you ever tried just turning off the TV, sitting down with your children, and hitting them? Hey, tell me something. You've got all this money. How come you always dress like you're doing your laundry?

Ah, now the ball's in Farnsworth's court! We'll need to have a look inside you with this camera. Stop it, stop it. It's fine. I will 'destroy' you! Bender! Ship! Stop bickering or I'm going to come back there and change your opinions manually!

Example: So I really am important? How I feel when I'm drunk is correct?

Nibbler, who's gone to a place where I, too, hope one day to go. The toilet. But existing is basically all I do! I suppose I could part with 'one' and still be feared. I just told you! You've killed me!

Example: What's with you kids? Every other day it's food, food, food.

It has nothing to do with mating. Soon enough. There, now he's trapped in a book I wrote: a crummy world of plot holes and spelling errors! Daylight and everything. Hey! I'm a porno-dealing monster, what do I care what you think?

Example: Is that a cooking show? It doesn't look so shiny to me. And why did 'I' have to take a cab?

I don't 'need' to drink. I can quit anytime I want! THE BIG BRAIN AM WINNING AGAIN! I AM THE GREETEST! NOW I AM LEAVING EARTH, FOR NO RAISEN! There's one way and only one way to determine if an animal is intelligent. Dissect its brain!

Example: Guess again. Yeah, I do that with my stupidness. And when we woke up, we had these bodies.

SÚGÓ

Miben segíthetünk?

Javasoljuk, hogy olvassa el a szöveges tájékoztatót, vagy tekintse meg a videókat.